Valencia CF27 agosto 2021

CRÒNICA | Victòria del Valencia CF davant el Deportivo Alavés (3-0)

Wass, Carlos Soler i Guedes anoten els gols en el triomf d'un Valencia CF invicte i líder en LaLiga després de sumar set punts sobre nou

Victòria del Valencia CF davant el Deportivo Alavés per 3 gols a 0. Gran triomf dels nostres a Mestalla davant el conjunt de Vitòria en un partit molt disputat, en el qual els de Bordalás van saber imposar-se des del principi gràcies als punts de Wass, Carlos Soler i Guedes. El Valencia CF, amb set punts sobre nou possibles, dorm este divendres líder de LaLiga, marxa a l'aturada de seleccions invicte, amb molt bones sensacions i continua creixent com a equip després d'aquesta victòria tan important davant el Deportivo Alavés.

El Valencia CF va començar molt fort, avisant al rival que eixia a la búsqueda dels tres punts des del xiulet inicial. Ni si vulga van passar tres minuts de joc quan un centre mesurat de Cheryshev des de la banda esquerra el va rematar Daniel Wass, directament al fons de la xarxa. S'avançava el Valencia CF, que volia més, i que posava contra les cordes al conjunt babazorro amb un tir de Guedes es va estavellar contra el pal esquerre de la porteria de Pacheco.

Mestalla vibrava amb el portugués i en el minut 9’ Alderete, amb una cabotada que a punt va estar d'entrar, tornava a posar al conjunt visitant contra les cordes. El Valencia CF va continuar dominant el partit i abans de la mitja part, just en el 45’, Carlos Soler va caçar una pilota en l'àrea d'esperó, amb un gran recurs tècnic, per a posar el 2-0 en el marcador. Després del descans, Guedes va anotar el tercer amb un tret precís al fons de la xarxa aprofitant una gran assistència de Maxi Gómez. En la recta final debutaria Marcos André i Mestalla ho rebria amb una gran ovació.

Fitxa Tècnica:

3. VALENCIA CF: Mamardashvili, Thierry Correia, Gabriel Paulista, Omar Alderete (Diakhaby, 85’), Gayà, Hugo Guillamón (Racic, 67’), Wass (Yunus Musah, 85’), Carlos Soler, Cheryshev (Jesús Vázquez, 90’), Guedes (Marcos André, 67’) i Maxi Gómez.

0. DEPORTIVO ALAVÉS: Pacheco, X. Navarro, Miazga, Lejeune, Javi López, Pellistri (Méndez, 70’), Loum (Pere Pons, 62’), Tomás Pina (Toni Moya, 83’), Manu García (Luis Rioja, 46’), Guidetti (Sylla, 66’) i Joselu.

GOLS: 1-0 Wass, 3’; 2-0 Carlos Soler, 45’; 3-0 Guedes, 59’.

Àrbitre: Ortiz Arias (C. Madrileño). Amonestà a Lejeune, Loum, Pacheco y Yunus Musah,

Partit de la Jornada 3 disputat al Camp de Mestalla.